Friis Carclean

Læder rens & pleje

Læderrens og pleje

Vi har en specifik procedure, når vi renser vores kunders læder.

Vi bruger først og fremmest damp, som er yderst skånsom, men også ekstrem effektiv til at blødgøre læderet. For en dybdegående rens anvender vi en ph-neutral læderrens, som effektivt rengør både læder og læderets syninger.

Slutteligt får læderet en kvalitetsbalsam og/eller en coating alt efter kundens ønske.

PRISER FRA: 999,-

Beskrivelse af forskellige lædertyper

Der findes forskellige typer læder – dem vi oftest ser, er eksempelvis:

Overordnet behandles de alle ens – en tommelfingeregel er som udgangspunkt, at du renser og plejer det en gang årligt, men vedligeholder med pleje 3-5 gange årligt.

Dog bliver en cabriolet udsat for mere sol – heraf kommer indtørrede og snavsede sæder, så læderet, bør selvfølgelig behandles derefter.

Er du i tvivl om, hvilke type læder du har:

Ægte læder er generelt mindre konsistent i strukturen, fordi det er naturligt og sværere at regulere. Kanterne på læderbeklædningen er også en god indikator for dets ægthed. Falsk læder har en perfekt og glat kant, der føles plastisk, mens ægte læder har en naturlig og ru kant.

Depositum

Ved bestilling af service betaler man en depositum ved booking, som bliver trukket fra totalprisen ved afhentning. Depositummet går tabt hvis der aflyses under 5 hverdage før den bestilte tid.

Dashcams & Sentry mode

Vi ser gerne at kunder slå deres dash-cams og anden form for video overgåvning fra i bilerne inden indlevering. Dette er af hensyn til andre kunder og medarbejderne ved Friis Carclean. Friis Carclean har professionel overvågning som kan fremvises efter behov.