Friis Carclean

Hvorfor vælge os?

Hos Friis Carclean bestræber vi os på at være det absolut bedste klargøringscenter i Danmark! Vi ønsker at levere den bedste kvalitet indenfor bilpleje og vejledning af produkter. Vi er perfektionister helt ud til fingerspidserne og går aldrig på kompromis med vores arbejde.

Hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde,  vil vi altid gøre vores ypperste for at finde den bedste løsning for dig eller dit firma.


Hos Friis Carclean udfører vi alt indenfor pleje af biler, motorcykler, campingvogne og både – indvendig klargøring, udvendig klargøring, lakreparationer, læderreparationer samt coating og polering.


Beskrivelse af forskellige lædertyper

Der findes forskellige typer læder – dem vi oftest ser, er eksempelvis:

Overordnet behandles de alle ens – en tommelfingeregel er som udgangspunkt, at du renser og plejer det en gang årligt, men vedligeholder med pleje 3-5 gange årligt.

Dog bliver en cabriolet udsat for mere sol – heraf kommer indtørrede og snavsede sæder, så læderet, bør selvfølgelig behandles derefter.

Er du i tvivl om, hvilke type læder du har:
Ægte læder er generelt mindre konsistent i strukturen, fordi det er naturligt og sværere at regulere. Kanterne på læderbeklædningen er også en god indikator for dets ægthed. Falsk læder har en perfekt og glat kant, der føles plastisk, mens ægte læder har en naturlig og ru kant.

Hvorfor er Friis Carclean specialister på læder?

Vi har uddannelse indenfor læder og kabinereparationer og vil altid kunne fremvise et gyldigt certifikat.
Derudover har vi mere end 10 års erfaring inden for kabinerens og pleje.

Depositum

Ved bestilling af service betaler man en depositum ved booking, som bliver trukket fra totalprisen ved afhentning. Depositummet går tabt hvis der aflyses under 5 hverdage før den bestilte tid.

Dashcams & Sentry mode

Vi ser gerne at kunder slå deres dash-cams og anden form for video overgåvning fra i bilerne inden indlevering. Dette er af hensyn til andre kunder og medarbejderne ved Friis Carclean. Friis Carclean har professionel overvågning som kan fremvises efter behov.

Mikkel Friis

Ejer & Stifter