Friis Carclean

Polering & Keramisk lakforsegling

Polering – hvad kan en polering egentlig?

Når du investerer i en polering hos Friis Carclean, kan du forvente en lak, der fremstår som fabriksny! At polerere din bil er en ekstrem god investering, da du vedligeholder lakken og dermed værdien af din bil.

Vi polere bilen over 3. trin som fjerner alt fastsiddende skidt og snavs og kan genoplive enhver trist, mat, ødelagt eller ridset lak.

Der er ingen ”fylder” i vores poleringsmiddel – altså, ridserne bliver ikke bare fyldt ud, men rent faktisk poleret væk!

Der er ingen garanti på en polering – da det er op til den enkelet at vedligeholde og beskytte lakken, eksempelvis mod vaskehalsridser. Vi vil til hver en tid anbefale dig at håndvaske din bil og efterfølgende vedligeholde poleringen med en forsegler, eksempelvis med en M27 eller coating.

Forventet leveringstid: 2-3 dage

PRISER:

DSC09804-3

Hvad er en keramisk lakforsegling?

Vi anvender Meguiar’s M27 keramiske lakforsegling.

En lakforsegling er et billigere alternativ til en coating – dog må det aldrig tolkes som om, det er en dårligere behandling. Men du skal være opmærksom på, at der ikke er garanti på en lakforsegling, men at den er forsikringsgodkendt.

 

M27 er en professionel Si-o2* baseret selvrensende forsegler, som leverer et fantastisk vandperlende resultat og efterlader en utrolig glans og beskyttelse, der kan sidestilles med en keramisk coating.

M27 beskytter din bil mod syreregn (fugleklatter, harpiks), industrialt nedfald og UV-stråler.

 

Vi anbefaler, at du får kontrolleret din lakforsegling ca. hver 6. måned og en genbehandling ca. efter 18. måneder.

 

*Vand og smudsafvisende

Depositum

Ved bestilling af service betaler man en depositum ved booking, som bliver trukket fra totalprisen ved afhentning. Depositummet går tabt hvis der aflyses under 5 hverdage før den bestilte tid.

Dashcams & Sentry mode

Vi ser gerne at kunder slå deres dash-cams og anden form for video overgåvning fra i bilerne inden indlevering. Dette er af hensyn til andre kunder og medarbejderne ved Friis Carclean. Friis Carclean har professionel overvågning som kan fremvises efter behov.