Friis Carclean

Restaurering af kabiner

LÆDER & KABINE REPARATIONER

Dette er til dig, der ønsker at dit kæreste eje bibeholder sit originale udseende, men uden udskiftning af originale dele.
Med en restaurering af din kabine bibeholder du nemlig de originale dele – de bliver blot restaureret og kan dermed kan bruges i mange, mange år endnu – og samtidig fastholde værdien af bilen.

Restaurering af din kabine giver dig mulighed for at opleve din bil som fabriksny!

Vi genopliver alt interiør i din kabine vha. opfarvning af ikoner, læder og syninger, reparationer af rat, sæder, gearstang, instrumentbord og dørbeklædning ved indstigning og bund.

For at opnå 100% korrekt farvematch, måler, blander og vejer vi selv vores farver.

Materialet vi anvender, er det bedste på markedet og har derfor en lang holdbarhed.

Som udgangspunkt hedder reglen: har du en kabine, der er 5 år gammel og det har taget  5 år at slide den ned – lige så længe vil det tage dig at slide vores produkter ned.

Ved booking af restaurering bedes du sende en mail med billeder til

ML@friis-carclean.dk  eller ved personligt fremmøde.

Vi lægger en fælles plan for bilen vha. en sketchtegning.

Depositum

Ved bestilling af service betaler man en depositum ved booking, som bliver trukket fra totalprisen ved afhentning. Depositummet går tabt hvis der aflyses under 5 hverdage før den bestilte tid.

Dashcams & Sentry mode

Vi ser gerne at kunder slå deres dash-cams og anden form for video overgåvning fra i bilerne inden indlevering. Dette er af hensyn til andre kunder og medarbejderne ved Friis Carclean. Friis Carclean har professionel overvågning som kan fremvises efter behov.