Friis Carclean

Polering & Keramisk coating

KERAMISK COATING

Der er utallige grunde til at investere i en coating hos Friis Carclean!

Vi tilbyder altid gratis lånebil ved køb af keramisk coating, så du ikke skal undvære transportmiddel.

Hvad end du ønsker en coating for dets fysiske virkning, det kosmetiske ”new-look” eller den nemme vedligeholdelse, så ér og bliver en coating altid en fantastisk investering i din bil. De 3 ovennævnte grunde følger med i én og samme behandling!

Når du investerer i en polering hos Friis Carclean, kan du forvente en lak, der fremstår som fabriksny! At polerere din bil er en ekstrem god investering, da du vedligeholder lakken og dermed værdien af din bil.

En polering fjerner alt fastsiddende skidt og snavs og kan genoplive enhver trist, mat, ødelagt eller ridset lak.

Der er ingen ”fylder” i vores poleringsmiddel – altså, ridserne bliver ikke bare fyldt ud, men rent faktisk poleret væk!

Der er ingen garanti på en polering – da det er op til den enkelte at vedligeholde og beskytte lakken, eksempelvis mod vaskehalsridser. Vi vil til hver en tid anbefale dig at håndvaske din bil og efterfølgende vedligeholde poleringen med en forsegler, eksempelvis med en M27 eller coating.

Forventet leveringstid: 3-4 dage

PRISER:

Tilvalg: Coating af forrude: 999,-(Produktet er forsikrings godkendt – Holdbarhed: optil 6 mdr.)

Alle ruder inkl. spejlglas: 1999,- (Produktet er forsikrings godkendt – Holdbarhed: optil 6 mdr.)

Coating af nye fælge: 499,- pr. stk.
Coating af brugte fælge: 799,- pr. stk.

DSC09802

PAKKEN INDEHOLDER

100 gange stærkere

En coating er 100 gange stærkere end en traditionel bivoks og gør din bil ekstrem modstandsdygtig overfor mindre skrammer og nedfald, eksempelvis ætsende nedfald såsom harpiks eller fugleklatter, som ødelægger din lak. Men også overfor insekter, flyverust* og tjære**   er coating en stor hjælp.

En coating har en avanceret formel, der gør din bil ekstrem hydrofobisk (vandafvisende) således, at din bils lak afskyer vand og møg – faktisk bliver din bil nærmest selvrensende.

Kosmetisk vil bilen opleves langt mere glansfuld, din lak vil føles glat som glas og have en utrolig smuk dybde i lakkens naturlige farve.

*Flyverust er metalpartikler, der kommer fra den forankørende bil
** Tjære er sorte prikker, der sætter sig fast på lakken (asfalt).

 
278655575_666883427930079_8533393636163364785_n
DSC05004

Ekstrem hydrofobisk & dybde i lakken

En coating har en avanceret formel, der gør din bil ekstrem hydrofobisk (vandafvisende) således, at din bils lak afskyer vand og møg – faktisk bliver din bil nærmest selvrensende.

 

Kosmetisk vil bilen opleves langt mere glansfuld, din lak vil føles glat som glas og have en utrolig smuk dybde i lakkens naturlige farve.

En coating kan holde til alle de typer kemi, som man normalt vil bruge på et køretøj. Såsom 

 

Certificeret Meguiar’s forhandler

Når du får coatet din bil hos Friis Carclean, som er certificeret Meguiar’s forhandler, får du et certifikat for udført arbejde med stempel. 

En coating er forsikringsgodkendt, hvis din bil skulle pådrage sig en skade.

 

Friis Carclean giver 4 års garanti, såfremt du møder op til coating eftersyn én gang årligt.

 

Depositum

Ved bestilling af service betaler man en depositum ved booking, som bliver trukket fra totalprisen ved afhentning. Depositummet går tabt hvis der aflyses under 5 hverdage før den bestilte tid.

Dashcams & Sentry mode

Vi ser gerne at kunder slå deres dash-cams og anden form for video overgåvning fra i bilerne inden indlevering. Dette er af hensyn til andre kunder og medarbejderne ved Friis Carclean. Friis Carclean har professionel overvågning som kan fremvises efter behov.